ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Μονωτικά online - monotika onlineΗ εταιρεία MONΩΤΙΚΑ ONLINE O.E ιδρύθηκε από τους: Παναγιώτη Χατζηεμμανουηλίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό και Γιώργο Πολυχρονίου, σύμβουλο Green Building με σκοπό να παρέχει στους πελάτες της σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις μόνωσης, εξοικονόμησης ενέργειας, στεγανοποίησης, βιοκλιματικής δόμησης και επισκευής.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο (από το 1992) μας δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε καινοτόμα και τεχνολογικά εξελιγμένα υλικά δόμησης προερχόμενα από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία μας ,παρέχουμε στους πελάτες τεχνική υποστήριξη με σκοπό τον βέλτιστο συνδυασμό επιλογής υλικών και τη μέθοδο εφαρμογής τους.

Εκθέτουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας στο κεντρικό μας κατάστημα στην Λ. Μεσογείων 461 (έναντι ΕΡΤ) στην Αγ. Παρασκευή και παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς τους μέσω του e-shop monotika-online.gr. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας κατόπιν συνεννόησης με δικά μας ή συνεργαζόμενα μεταφορικά μέσα, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Η Εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα εφαρμογών που στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς , σύμβουλους σύγχρονης δόμησης και κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Ο συνδυασμός των κορυφαίων υλικών μόνωσης δόμησης ,επισκευής και εξοικονόμησης ενέργειας με τα πιο άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εφαρμογών εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την σιγουριά και εγγύηση για το άψογο τελικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε την μελέτη –σύνταξη τεχνικής και οικονομικής προσφοράς καθώς επίσης την εφαρμογή και επίβλεψη έργων με εξουσιοδοτημένα δικά μας συνεργεία . Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά βάση των ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων.