ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 36%

ULTRAPLAN ECO 20 - 23KG ​Αυτοεπιπεδούμενο υλικό εξομάλυνσης, υπερταχείας ξήρανσης πάχους από 1 έως 10 mm.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 22.00
14.00
Κερδίζετε: €8.00 (36%)
Σε Απόθεμα
+

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το Ultraplan Eco 20 χρησιμοποιείται, εσωτερικά, για την επιπέδωση και την εξάλειψη ανισοσταθμιών, σε πάχη από 1 έως 10 mm, καινούριων ή υπαρχόντων υποστρωμάτων, προετοιμάζοντάς τα να δεχτούν οποιαδήποτε επένδυνση δαπέδου, όπου απαιτείται υψηλή ανθεκτικότητα στα φορτία και στην κυκλοφορία. Το Ultraplan Eco 20 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χώρους που υπόκεινται σε φορτία λειτουργίας από τροχήλατες καρέκλες και τρόλεϊ.

Το Ultraplan Eco 20 ενδείκνυται μόνο για εσωτερική χρήση. Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν χρήσεις σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία, θέατρα και εμπορικά κέντρα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Ultraplan Eco 20 είναι μια γκρι σκόνη, που περιέχει ειδικά τσιμέντα ταχείας πήξεως και ενυδάτωσης, διαβαθμισμένη πυριτική άμμο, ρητίνες και ειδικά

πρόσμικτα, σύμφωνα με τη σύνθεση που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια ερευνών της MAPEI. Το Ultraplan Eco 20, μετά την ανάμειξή του με νερό,

γίνεται ένα, ταχείας πήξεως, ρευστό και εύκολα εργάσιμο αυτοεπιπεδούμενο μείγμα, με υψηλή ικανότητα συγκόλλησης στο υπόστρωμα.

Το Ultraplan Eco 20 μπορεί να εφαρμοστεί με μία αυτόματη αντλία πίεσης σε αποστάσεις πάνω από 100 m. Το Ultraplan Eco 20 μπορεί να εφαρμοστεί σε πάχη μέχρι 10 mm ανά στρώση, χωρίς συρρίκνωση, ρωγμές ή πτυχώσεις και αναπτύσσει καλές αντοχές σε θλίψη και κάμψη, καθώς και αντίσταση σε αποσάθρωση και τριβή.

Για πάχη πάνω απο 10 mm (το μέγιστο 20 mm) συνιστάται η προσθήκη διαβαθμισμένης άμμου ή χαλικιού. Ωστόσο, για οδηγίες και συστάσεις

επικοινωνήστε με την Τεχνική Εξυπηρέτηση της MAPEI. Εξαιτίας της ταχείας ενυδάτωσής του, η τοποθέτηση των περισσότερων επικαλύψεων δαπέδων μπορεί να ξεκινήσει περίπου 24-48 ώρες μετά την εφαρμογή του Ultraplan Eco 20, ανεξαρτήτως πάχους. Για εύκαμπτες επικαλύψεις δαπέδου περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν την εφαρμογή τους.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Τομείς εφαρμογής: τοποθέτηση δαπέδων με κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους, εύκαμπτες και ξύλινες επικαλύψεις σε εσωτερικούς χώρους.
Χρόνος εργασιμότητας: 20-30 λεπτά.
Πάχος εφαρμογής: από 1 έως 10 mm.
Βατότητα: περίπου 3 ώρες.
Χρόνος αναμονής πριν την επικάλυψη: 12 ώρες για κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους και εύκαμπτα δάπεδα, 24 ώρες για ξύλινα δάπεδα.
Εφαρμογή: σπάτουλα, λαστιχένια σκούπα ή αντλία.
EMICODE: EC1 R – πολύ χαμηλή εκπομπή.
Χρώμα: ροζίζον γκρι.
Αποθήκευση: 12 μήνες
Κατανάλωση: 1,6 kg/m2 για στρώση πάχους 1 mm.

Συσκευασία: σάκοι 23 kg., με πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ουσιών (VOC), για στρώσεις πάχους από 1 έως 10 mm.

ULTRAPLAN ECO (ultraplan-eco-20_el.pdf, 409 Kb) [Λήψη]