ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η Εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα εφαρμογών που στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς , σύμβουλους σύγχρονης δόμησης και κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Ο συνδυασμός των κορυφαίων υλικών μόνωσης δόμησης ,επισκευής και εξοικονόμησης ενέργειας με τα πιο άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εφαρμογών εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την σιγουριά και εγγύηση για το άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη/σύνταξη τεχνικής και οικονομικής προσφοράς καθώς επίσης την εφαρμογή και επίβλεψη έργων με εξουσιοδοτημένα δικά μας συνεργεία Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά βάση των ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι βασικοί τομείς εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

 • Με θερμοανακλαστικές και ψυχρές βαφές
 • Με υλικά εμποτισμού και νανοτεχνολογίας
 • Με ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής και εσωτερικής θερμομόνωσης

Εσωτερική θερμομόνωση τοίχων και οροφών – προστασία από μούχλα και υγρασία .

Η εσωτερική θερμομόνωση για κατασκευές δίπλα σε κρύους χώρους ή η θερμομόνωση από τον εξωτερικό αέρα, λειτουργεί ως εσωτερική θερμική ασπίδα. Η εσωτερική μόνωση χρησιμοποιείται σε τοίχους, δάπεδα ή οροφές που συνορεύουν με μη θερμαινόμενους χώρους ή το έδαφος . Η εσωτερική θερμομόνωση παρέχει υψηλή θερμική άνεση, καθώς η θερμοκρασία του αέρα είναι μερικούς βαθμούς υψηλότερη σε σχέση με τη αυτήν όταν η μόνωση είναι εξωτερική. Μόνο μερικά εκατοστά θερμομόνωσης απαιτούνται για το σκοπό αυτό. Η μόνωση μπορεί να παραμένει «ορατή», ή να καλύπτεται με κάποιο επίχρισμα ή με γυψοσανίδες.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες όπου γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος μπορεί να βελτιωθεί καθοριστικά η θερμομονωτική τους απόδοση. Μπορούμε να θερμομονώσουμε εσωτερικά αμόνωτες εξωτερικές τοιχοποιίες όλων των ειδών, όπως από τούβλα, σκυρόδεμα, πέτρα ή τσιμεντόλιθους. Η εσωτερική θερμομόνωση είναι μονόδρομος όταν η τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης είναι τεχνικά αδύνατη ή δεν επιτρέπεται (διατηρητέα κτίρια, παραδοσιακοί οικισμοί). Έχει επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την εφαρμογή της στις πολυκατοικίες, όπου ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να μονώσει το σπίτι του με λίγα χρήματα, αναβαθμίζοντάς το τουλάχιστον κατά μια ενεργειακή κατηγορία, χωρίς να χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη όλων των ιδιοκτητών.

Συμπερασματικά, η λύση της εσωτερικής θερμομόνωσης ,προβάλλει ως οικονομικά η βέλτιστη μειώνοντας σημαντικά τις απώλειες ενέργειας, αλλά και αποφεύγοντας άσκοπες δαπάνες. Επίσης λόγω της γρήγορης απόδοσης στη θέρμανση ή στο δροσισμό, ενδείκνυται ιδιαίτερα για εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία και κτίρια γραφείων.

Επιτρέπει την εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Παρέχει πλήρη ελευθερία στην αρχιτεκτονική διαμόρφωση των όψεων.

Υλικά και Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης


SurfaPore ThermoDry® Πρόσμικτο για θερμομόνωση και αδιαβροχοποίηση ακρυλικών χρωμάτων.

To SurfaPore ThermoDry® είναι πρόσμικτο Νανοτεχνολογίας και Μικροτεχνολογίας για θερμομόνωση και αδιαβροχοποίηση οποιουδήποτε υδατικού, ακρυλικού χρώματος για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. To SurfaPore ThermoDry® “μπλοκάρει” τη θερμότητα και αποτρέπει την υγρασία μετατρέποντας τα χρώματα σε αδιάβροχα! Εξαλείφει το φαινόμενο της συμπύκνωσης υδρατμών αποτρέποντας την ανάπτυξη “μαυρίλας” και μυκήτων στους τοίχους.


SurfaPaint ThermoDry®Elastomeric Roof - Eπαλειφόμενο Θερμομονωτικό στεγανωτικό ελαστομερές.


Το SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint είναι ένα υψηλής ποιότητας θερμομονωτικό ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό, ιδανικό για εφαρμογή σε εξωτερικές οριζόντιες και κεκλιμένες επιφάνειες. Ενισχυμένο με SurfaPore ThermoDry, περιέχει ειδικά νάνο- και μικρομεγέθους θερμομονωτικά υλικά που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού. Παρέχει μία μη διαπερατή, στεγανοποιητική επίστρωση, ακόμα και σε λιμνάζοντα ύδατα ή χιόνι.


SurfaPaint ThermoDry®Interior - Θερμομονωτικό χρώμα για εσωτερική χρήση.

Το SurfaPaint ThermoDry Interior είναι ένα υψηλής ποιότητας χρώμα με θερμομονωτικές ιδιότητες, ιδανικό για εσωτερική χρήση. Τα θερμομονωτικά σωματίδια εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας, ανακλούν τη θερμική ακτινοβολία και αποτρέπουν την είσοδο της υγρασίας έχοντας ως αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Καθώς εξαλείφει τις θερμογέφυρες, ελαχιστοποιεί τη συμπύκνωση της υγρασίας και την ανάπτυξη μούχλας.

SurfaPaint ThermoDry®Exterior - Θερμομονωτικό χρώμα για εξωτερική χρήση.

Το SurfaPaint ThermoDry Exterior είναι ένα υψηλής ποιότητας ακρυλικό ελαστομερές χρώμα με θερμομονωτικές ιδιότητες, ιδανικό για εξωτερική χρήση. Τα θερμομονωτικά σωματίδια εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας, ανακλούν τη θερμική ακτινοβολία και αποτρέπουν την είσοδο της υγρασίας εξοικονoμώντας ενέργεια. Κατάλληλο για εφαρμογές σε τοιχοποιίες που εκτίθενται σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και για την προστασία των φθαρμένων και ταλαιπωρημένων επιφανειών.

SurfaPaint ThermoDry®Metals - Θερμομονωτικό χρώμα για μεταλλικές επιφάνειες.

Το SurfaPaint ThermoDry Metals είναι ένα υδατικής βάσης ακρυλικό πολυουρεθανικά τροποποιημένο χρώμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις μεταλλικές επιφάνειες για θερμομόνωση και προστασία από διάβρωση. Το χρώμα SurfaPaint ThermoDry Metals όχι μόνο ανακλά τη θερμική ακτινοβολία, αλλά εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας!

DeSalin® AM - Aπομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων.

Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο για τη συντήρηση οικοδομικών επιφανειών και την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων

Eμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών & μούχλας

Aποστειρώνει την επιφάνεια από σπόρια μυκήτων

Aπλή εφαρμογή.

DEPRON / N-THERMON - Σύστημα Εσωτερικής Θερμομόνωσης

Καινοτομικό σύστημα εσωτερικής θερμομόνωσης πάχους 1εκ. για επισκευές και ανακαινίσεις. Συμβάλει χάρη στο μικρό του πάχος στην εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου, στοιχείο απαραίτητο ειδικά σε υφιστάμενες κατασκευές (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικά σπίτια, νεοκλασικά, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κλπ.). Οικονομικό, παρέχει ταχύτερη θέρμανση κρύων χώρων ενώ η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη σε τοίχους και ταβάνια χωρίς να απαιτείται δέσμευση χώρου, γκρεμίσματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως 28,3% με μηδενικές εκπομπές πτητικών (no VOCs) ενώ μειώνονται και οι δαπάνες θέρμανσης και κλιματισμού. Παρεμποδίζει την δημιουργία υγρασίας και την ανάπτυξη των μυκητών της μούχλας.

NEOTHERM AC

Πιστοποιημένη θερμομονωτική αντισυμπυκνωτική βαφή τοιχίων, κατάλληλη για εσωτερικές εφαρμογές. Εμποδίζει και την ανάπτυξη μούχλας.

Χρήσεις

Το Neotherm® ΑC εφαρμόζεται κάθετες επιφάνειες (σοβά, μπετόν, τούβλα) και ταβάνια εσωτερικά συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Καλύπτει θερμογέφυρες που αποτελούν βασική αιτία, συμπύκνωσης υδρατμών, εμφάνισης μούχλας και βακτηρίων, σε περιπτώσεις κατοικιών με ελλιπή θερμομόνωση και υψηλά ποσοστά υγρασίας, τους χειμερινούς μήνες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Εμφάνιση: Παχύρρευστο υγρό
 • pH: 8-9
 • Ειδικό Βάρος : 1,02 ± 0,02 g/cm3
 • Κατανάλωση: 250-300ml/m2 για 2 στρώσεις
 • Χρόνος στεγνώματος: στην αφή 2 ώρες στους 25οC
 • Χρόνος επαναβαφής: 24 ώρες
 • Αραίωση: μέχρι 5% με νερό
 • Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λ): 0,136

Ιδιότητες & πλεονεκτήματα

 • Έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα εμποδίζοντας την συμπύκνωση του αέρα στα κρύα σημεία (συμβολές δοκαριών, ταβάνια, βορινούς τοίχους κτλ)
 • Υψηλή αντοχή σε συχνό πλύσιμο
 • Μειώνει την θερμική διαπερατότητα των δομικών στοιχείων.
 • Εμποδίζει μόνιμα και αποτελεσματικά την εμφάνιση της μούχλας
 • Έχει υψηλή λευκότητα
 • Χρωματίζεται σε συστήματα χρωματισμού

BIONI NATURE - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα γερμανικά χρώματα με βάση τη νανοτεχνολογία Bioni Nature έρχονται για να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα της μούχλας που συναντάται συχνά στα ελληνικά σπίτια.

Τα χρώματα Bioni Nature είναι η επιτομή της νανοτεχνολογίας στο σχετικό κλάδο.

Βασίζονται στη σύγχρονη νανοτεχνολογία και αποτελούν ένα άλμα στο πεδίο των αντιμικροβιακών χρωμάτων.

Αυτά τα πολυλειτουργικά χρώματα αποτρέπουν μόνιμα τη δημιουργία μούχλας, ενώ παράλληλα είναι απόλυτα οικολογικά και ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Δεν μυρίζουν και δεν εκλύουν οποιαδήποτε τοξική ένωση.

Τα χρώματα Bioni Nature αναπτύχθηκαν από την Bioni από κοινού με το Ινστιτούτο Χημικής Τεχνολογίας Fraunhofer.

Δεν περιέχουν τίποτα από τα παρακάτω:

- παραδοσιακά μυκητοκτόνα/βιοκτόνα

- διαλύτες

- πλαστικοποιητές

- συντηρητικά.

Έτσι μπορούν να εγγυηθούν έλλειψη οσμών και απόλυτα υγιεινό περιβάλλον.

Βεβαίως τα Bioni Nature:

- έχουν εξαιρετική κάλυψη

- αναπνέουν πλήρως

- πλένονται με νερό και απορρυπαντικά και καθαρίζονται από όλους τους ρύπους

- χρειάζονται επαναβαφή μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η μεγαλύτερη καινοτομία όμως των χρωμάτων Bioni Nature είναι τα νανοσωματίδια αργύρου που περιέχουν και που τους δίνουν τη μέγιστη αντοχή σε μούχλα και μύκητες.

Συσκευασία: 5lit – 10lit.

Προέλευση: Γερμανία.

Δείτε επίσης: Μονωτικά υλικά εξοικονόμησης ενέργειας