ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 50%

Nanophos - DeSalin AM 750ML - Μυκητοκτόνο - Βακτηριοκτόνο για την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων και τη συντήρηση επιφανειών

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 10.00
5.00
Κερδίζετε: 5.00 (50%)
0406007
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

 Μυκητοκτόνο - Βακτηριοκτόνο για την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων και τη συντήρηση επιφανειών

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι περισσότερες βαμμένες εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας, λόγω της συμπύκνωσης υδρατμών ή διαρροών. Τα χρώματα έχουν την τάση να απορροφούν το νερό και αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας ή άλλων μικροοργανισμών. Το DeSalin AM είναι ένα ισχυρό μυκητοκτόνο - συντηρητικό με βάση το νερό, ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικές ή εξωτερικές τοιχοποιίες. Δρά ευρέως κατά της μούχλας, των βακτηρίων και των μικροοργανισμών. Δεν καθαρίζει απλά τους μολυσμένους τοίχους, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό βιοκτόνο που απαλλάσει οριστικά τις επιφάνειες από τα μαύρα στίγματα που προκαλούνται από τους μικροοργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση των εσωτερικών επιφανειών με υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως μπάνια, κουζίνες, υπόγεια, καθώς και να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής των χώρων αυτών. Επίσης, προστατεύει τις εξωτερικές επιφάνειες όπως πλακάκια, πέτρες και επιχείλιες επιφάνειες σε πισίνες.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Eσωτερικοί χώροι με υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως κουζίνες, μπάνια και υπόγεια,  εξωτερικές επιφάνειες, όπως πέτρες, κεραμίδια και επιχείλιες επιφάνειες σε πισίνες, βαμμένες και άβαφες τοιχοποιίες. 

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΓια τη συντήρηση της επιφάνειας, εφαρμόστε το DeSalin AM με πινέλο, χωρίς αραίωση. Μετά από 24 ώρες, τρίψτε με ένα σφουγγάρι ή σκληρή βούρτσα. Ξεπλύνετε την επιφάνεια με νερό ή ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία και συντήρηση εφαρμόστε το DeSalin AM, κάθε έξι μήνες.

Κατανάλωση: Εκτιμώμενη κατανάλωση 8-10 m²/L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.Δείτε το Φυλλάδιο του DeSalin AM: PDF File (212ΚB)