ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 33%

Pattex Power Epoxy Universal 5 Minutes

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15.00
10.00
Κερδίζετε: 5.00 (33%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Παρουσίαση / περιγραφή προϊόντος:

Η Pattex Power Epoxy Universal 5 Minutes σε σύριγγα προσφέρει ισχυρό κράτημα για όλα σχεδόν τα υλικά και τις επισκευές. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, γίνεται διάφανη, δεν απλώνει και δεν συρρικνώνεται. Ανθεκτική στο νερό, το λάδι και τους κοινούς διαλύτες, η Pattex Power Epoxy Instant Mix είναι κατάλληλη για εξωτερική και εσωτερική χρήση, ενώ μετά την εφαρμογή μπορείτε να βάψετε, να τρίψετε, να γυαλίσετε, ακόμη και να τρυπήσετε τις επιφάνειες!

Η Pattex Power Epoxy Universal 5 Minutes σε σύριγγα διατίθεται και σε μίνι σύριγγα!

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

  • Εξαιρετικά ανθεκτική
  • Όταν στεγνώνει γίνεται αόρατη
  • Δεν κιτρινίζει
  • Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων
  • Ξύλο ΠέτραΚεραμικάΜέταλλα Πλαστικό


Συμβουλές και κόλπα:

 

  • Καθαρίστε πριν το στέγνωμα

 

  • Ακόμη και αν εργάζεστε με πολύ μεγάλη προσοχή, μπορεί κάποιες σταγόνες κόλλας Pattex να πέσουν σε σημεία που δεν πρέπει. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήστε αιθανόλη ή κάποιο άλλο διαλυτικό γενικής χρήσης για να καθαρίσετε τα υπολείμματα συγκολλητικής ουσίας πριν στεγνώσουν.

Μετά το στέγνωμα

 

  • Ακόμη και αν ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε, λάθη μπορούν πάντα να συμβούν. Και συνήθως καταλαβαίνουμε τι πήγε στραβά αφού τελειώσουν οι εργασίες. Οι εποξικές κόλλες Pattex αφαιρούνται μόνο με μηχανικό τρόπο όταν έχουν στεγνώσει. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια ξύστρα. Διαβάστε οπωσδήποτε τις οδηγίες χρήσης για να αποφύγετε τυχόν λάθη.

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία συγκόλλησης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. Σας συστήνουμε να συμβουλεύεστε και να ακολουθείτε πάντα τις τεχνικές και περιβαλλοντικές πληροφορίες, καθώς και τις πληροφορίες ασφάλειας πριν τη χρήση. Με τον τρόπο αυτόν τα πράγματα γίνονται ευκολότερα.

Περιεχόμενο: 25ml  - Φύλαξη:Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 10 ºC και 30 ºC.

Χρόνος αποθήκευσης: 3 χρόνια, εφόσον φυλάσσεται κλειστό στην αρχική συσκευασία υπό τις παραπάνω συνθήκες. Μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι ακόμη κατάλληλο για χρήση, αλλά συνιστάται να το ελέγξετε ή να απευθυνθείτε στην Τεχνική Υπηρεσία της εταιρείας μας.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς γράσα και σκόνη. Τρίψτε, αν είναι δυνατόν, τις επιφάνειες για δυνατότερο κράτημα.

2. Αναμίξτε τα συστατικά με αναλογία 1:1. Πιέστε το έμβολο και αναμίξτε ομοιόμορφα τα δύο μέρη με σπάτουλα.

3. Απλώστε το μίγμα δύο συστατικών σε μία από τις επιφάνειες και κολλήστε την επαλειμμένη επιφάνεια στην άλλη.

4. Σε θερμοκρασία δωματίου, έχετε στη διάθεσή σας 3 λεπτά από τη στιγμή θα αναμίξετε τα συστατικά για να ενώσετε τις επιφάνειες.

5. Μετά από 5 λεπτά το κράτημα είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να συνεχίσετε την κανονική χρήση του αντικειμένου σας. Μετά από 2 ώρες μπορείτε να ασκήσετε δύναμη στο αντικείμενο, ενώ η κόλλα προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα μετά από 24 ώρες.