ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 17%

DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER 3LT

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 42.00
35.00
Κερδίζετε: 7.00 (17%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Στεγανωτικό χρώμα που λύνει το πρόβλημα της υγρασίας σε όλων των ειδών τις δομικές επιφάνειες είτε βρίσκονται εσωτερικά είτε εξωτερικά, πάνω ή κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Είναι έτοιμο προς χρήση.


ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν αραιώνεται.


Διατίθεται σε λευκό και σε γαλάζιο για πισίνες.

  

Η προετοιμασία της επιφάνειας έχει τον πρώτο ρόλο στην αποτελεσματικότητα του DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER. Κλείνουμε κάθε τρύπα και ρωγμή με ειδικό υδραυλικό τσιμέντο ταχείας πήξεως. Τα άλατα που παρουσιάζονται σε επιφάνειες με πρόβλημα υγρασίας πρέπει να καθαριστούν με το CLEAN AND FREE.

Το DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER μπορεί να περαστεί με πινέλο ή ρολό. Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την εφαρμογή. Για καλύτερα αποτελέσματα περάστε το πρώτο χέρι με πινέλο δουλεύοντας το υλικό μέσα στον πόρο της επιφάνειας. Συνιστώνται δυο χέρια σε πορώδης δομικές επιφάνειες. Βάφεται όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 5˚C. Καλύπτει 2-2,5τ.μ. ανά 1LT ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.  Στεγνώνει σε 4-6 ώρες, επαναβάφουμε μετά από 24 ώρες.

Όταν το DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER χρησιμοποιείται σε επιφάνεια όπου παρουσιάζεται συνεχή ροή νερού, περάστε τη μισή επιφάνεια από το έδαφος και αφήστε το υλικό να στεγνώσει όλο το βράδυ. Κατόπιν περάστε το σύνολο της επιφάνειας. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, περάστε τρίτο χέρι εφόσον έχετε αφήσει το προηγούμενο να στεγνώσει καλά.

Όταν το DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER χρησιμοποιείται σε δεξαμενές πόσιμου νερού φροντίστε ώστε το υλικό να στεγνώσει σε βάθος. Γεμίστε τη δεξαμενή με νερό και μετά από 48 ώρες αδειάστε τη δεξαμενή και ξαναγεμίστε την. Η δεξαμενή είναι έτοιμη για χρήση.

Όταν το DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER χρησιμοποιείται σε χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς συνιστάτε η χρήση του άοσμου DRYPROOF WATERBASED WATERPROOFER.

Τα εργαλεία καθαρίζονται με White Spirit ή Νέφτι. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,750Lt,  3Lt,  10Lt,  20Lt

DRYPROOF MASONRY WATERPROOFER 20LT (DRYPROOF_MASONRY_WATERPROOFER_-_ΜΟΝΩΤΙΚΑ.docx, 1,850 Kb) [Λήψη]