ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 10%

HydroStop WS 10 5kg - Αδιαβροχοποιητικός διαπνέων εμποτισμός δαπέδων και προσόψεων.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 42.41
38.16
Κερδίζετε: 4.25 (10%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

HydroStop WS 10 - 5kg

Αδιαβροχοποιητικός διαπνέων εμποτισμός δαπέδων και προσόψεων, βάσεως νερού, μη ορατός, μόνιμα ανθεκτικός σε UV ακτινοβολία. Αδιαβροχοποιεί τριχοειδείς ρωγμές έως 0,3 mm. Βάσεως σιλανίου / σιλοξανίου.

Συσκευασία : Δοχεία 1, 5, 10, 25 lit.

https://youtu.be/LhyC8LsudVQ δειτε το σχετικό βίντεο.

Κατανάλωση : 0,15-0,4 lit/m2 ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποβάθρου.

Ετοιμο προς χρήση υλικό για διαπνέουσα αόρατη αδιαβροχοποίηση δαπέδων βεραντών, ταρατσών και προσόψεων. Εφαρμογή γενικά σε οριζόντιες επιφάνειες εξωτερικά (βεράντες, ταράτσες) και σε υγρούς χώρους (ντουζιέρες, λουτρά) εσωτερικά. Σε κάθετες επιφάνειες εξωτερικά. Το υλικό είναι τόσο λεπτόρρευστο ώστε να μην δημιουργεί φιλμ αλλά να εμποτίζει. Ως εκ τούτου αφού εφαρμοστεί δεν παραμένει εκτεθειμένο στον ήλιο και έτσι δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει. Η αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνεται χωρίς να κλείσουν καθόλου οι πόροι. Η δυνατότητα διαπνοής των δαπέδων και των προσόψεων μένει ανεπηρέαστη. Το υλικό μειώνει επίσης την απόθεση υδατοδιαλυτού ρύπου (καυσαέρια) και αλάτων. Ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία.

Πεδίο Εφαρμογής

Αδιαβροχοποίηση δαπέδων με πλακίδια, πέτρα, Cotto, αρμολόγηση πέτρας. Αδιαβροχοποίηση κεραμιδιών και κεραμικών βατών και μη υλικών, ντουζιερών κλπ. Ακόμα και ρηγματωμένα υπόβαθρα (τριχοειδώς έως 0,3 mm) μπορούν να αδιαβροχοποιηθούν. Αδιαβροχοποίηση με ψεκασμό προσόψεων από σοβά, τούβλο, παλαιό μπετόν, πέτρα, υλικά αρμολόγησης κλπ. Αδιαβροχοποίηση κεραμιδιών και κεραμικών μη βατών υλικών.

Τρόποι Εφαρμογής

Εφαρμογή στα δάπεδα: Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή στεγνή και να μην είναι την ώρα της εφαρμογής εκτεθειμένη στον ήλιο. Καλύπτουμε παρακείμενες επιφάνειες από γυαλί, ξύλο, μέταλλα, πλαστικά καθώς και τα παρακείμενα φυτά. Η εφαρμογή μπορεί βέβαια να γίνει με βούρτσα, ρολό, ή μαλακό πινέλο. Στα δάπεδα ρίχνουμε το υλικό κατευθείαν από το δοχείο και το απλώνουμε παντού με ένα λάστιχο τζαμιών. Όπου λιμνάσει το σπογγίζουμε άμεσα, εντός 5-10 λεπτών, πριν πήξει. Το αφήνουμε να πήξει για μια ώρα. Σε πολύ απορροφητικές επιφάνειες ή αρμούς ίσως χρειαστεί να επανέλθουμε με δεύτερο ή και τρίτο χέρι. Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως με νερό. Προστατεύουμε το υλικό μέχρι να πήξει από τον ήλιο ή παγετό.

Εφαρμογή σε προσόψεις: Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή στεγνή και να μην είναι την ώρα της εφαρμογής εκτεθειμένη στον ήλιο ή σε ισχυρό άνεμο. Να μην υπάρχουν ίχνη από χρώματα, κάπνα, αιθάλη, άλγη ή μύκητες. Καλύπτουμε παρακείμενες επιφάνειες και φυτά. Το υλικό ψεκάζεται αδιάλυτο άπαξ με έναν συνηθισμένο ψεκαστήρα κήπου από κοντινή απόσταση και από κάτω προς τα επάνω ώσπου να τρέξει το πρώτο δάκρυ (κορεσμός). Προνοούμε να μην βρέξει τις επόμενες 3 ώρες. Σε μικρές επιφάνειες μπορούμε να το εφαρμόσουμε με ρολό ή πινέλο, επαναλαμβάνοντας χέρια μέχρι η επιφάνεια να παραμείνει για λίγα λεπτά υγρή.

Προδιαγραφές

Βάση: Αντιδρώντα σιλοξάνια

Αντίσταση διαπίδυσης υδρατμών: 0 ( μη μετρήσιμη)

Θερμοκρασία εφαρμογής : + 5o C έως + 35o C

Στεγανό: Μετά 2 ώρες, 10, 25 lit.

Κατανάλωση : 0,15-0,4 lit/m2 ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποβάθρου.


Δειτε το βιντεο.