ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 29%

NANOPHOS - SurfaPore W 1L - Υδατο/Ελαιοαπωθητικό Ξύλου

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 21.00
15.00
Κερδίζετε: 6.00 (29%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Υδατο/Ελαιοαπωθητικό Ξύλου

Το SurfaPore W είναι ένας συνδυασμός ενεργών συστατικών που απωθεί το νερό και τους ελαιώδεις λεκέδες, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή στο σκεύρωμα και διαστατική σταθερότητα ακόμα και στα πιο υγρά περιβάλλοντα.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPore W είναι υγρό προϊόν υδατικής βάσης, ώστε να συντηρεί τις απορροφητικές, ξύλινες επιφάνειες. Βασική του ιδιότητα είναι η αδιαβροχοποίηση του ξύλου, που εξασφαλίζει τη διαστατική του σταθερότητα και προστατεύει από την αποσύνθεση. Ταυτόχρονα με τον αποκλεισμό του νερού επιτυγχάνεται και αποτελεσματική ελαιοπροστασία. Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σαν πρόσθετο (αραιωμένο 10% κ.ο.) σε pressure treatment για να προστατέψει το ξύλο (θάλαμος συμπίεσης - αποσυμπίεσης ξυλείας). Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά βερνίκια, η χρήση του SurfaPore W δεν αλλάζει ορατά την επιφάνεια εφαρμογής και δεν μπλοκάρει τους πόρους, επιτρέποντάς της να διατηρήσει την φυσική της αναπνοή.EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απορροφητικά Ξύλα σε: έπιπλα, ξυλεία κήπου, πέργκολες, decks, αποβάθρες, φράκτες, προσόψεις και υποστηλώματα οροφών.

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή: Το SurfaPore W εφαρμόζεται σε φυσική, απορροφητική ξυλεία. Σε περίπτωση που υπάρχει παλαιότερη επικάλυψη, βερνίκι ή φιλμ, απομακρύνετε πριν την εφαρμογή. Συνιστάται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Προϊόν έτοιμο για χρήση. Δεν αραιώνεται. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Με πινέλο ή βούρτσα ή ρολό ή ψεκαστικό καλύπτουμε με SurfaPore W. Πλήρης αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές ξύλινες επιφάνειες, επανεφαρμόστε μέσα σε 2 ώρες. Θερμοκρασία εφαρμογής 10-35oC.Επαναβαφή: Η χρήση χρωμάτων ή βερνικιών ξύλου μετά την εφαρμογή του SurfaPore W μπορεί να επηρεάσει την απόχρωση ή την πρόσφυση τους. Εφαρμόστε δοκιμαστικά 72 ώρες μετά την εφαρμογή του SurfaPore W.Καλυπτικότητα: 8-15 m² /L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.

SurfaPore_W_TDS (SurfaPore_W_TDS_EL_v170919.pdf, 236 Kb) [Λήψη]