ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 29%

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΧΡΩΜΑ RECTIFLEX 17KG - ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚH ΒΑΦΗ ΑΚΤΙΝΩΝ UV

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 133.00
95.00
Κερδίζετε: 38.00 (29%)
0203065
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το  Rectiflex  είναι ενός  συστατικού  προϊόν,  αποτελούμενο  από πάστα αλουμινίου, ειδικές ρητίνες, μικρή ποσότητα ασφάλτου και αρωματικούς διαλύτες.  

ΧΡΗΣΕΙΣ:  Το Rectiflex   χρησιμοποιείται ως ανακλαστική βαφή των ακτινών του ηλίου και ως εκ τούτου έχει πολλές εφαρμογές, βασική από τις οποίες είναι το ότι θεωρείται απαραίτητο υλικό για την προστασία όλων, χωρίς εξαίρεση των ασφαλτικών επαλείψεων από την υπεριώδη ακτινοβολία. Εφαρμόζεται σε μπετόν, ελαφρό σκυρόδεμα, αμιαντοτσιμέντο, σε παλιές ασφαλτικές επιφάνειες ή ακόμη και μεταλλικές για την ανάκλαση του ηλίου, και έτσι, την μείωση της θερμοκρασίας. Χρησιμοποιείται ακόμη για την προστασία των μετάλλων από την σκουριά και γενικότερα ακόμη ως βαφή ασημένιου χρώματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

α/α

Ιδιότητα 

Αποτέλεσμα

1

Χρώμα 

Ασημί

2

Οσμή  

Χαρακτηριστική

3

Ιξώδες 

23cP (Brookfield, ,sp.1, 25oC)

4

Απόσταγμα (ASTM D49)

25-30%

5

Περιεκτικότητα σε αρωματικά

65-75%

6

Πυκνότητα 

940g/l

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εάν πρόκειται  να  καλύψουμε ασφαλτικές  επαλείψεις (παλαιές ή νέες) η  επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και να έχει στεγνώσει καλά. Ανακατεύουμε πολύ καλά το υλικό και εφαρμόζουμε με ρολό, βούρτσα ή πινέλο προσέχοντας να μην επιμένουμε πολύ κατά το στρώσιμο, γιατί οι διαλύτες που περιέχει μπορεί να διαλύσουν τα υποκείμενα ασφαλτικά. Εάν πρόκειται να εφαρμοστεί σε πορώδεις επιφάνειες προτείνεται το στάρωμα με ασφαλτικό βερνίκι Arexol Lac.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ:  Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας και κυμαίνεται από 6 – 8 m²/ 1 kg ≈ 0,15-0,20 kg/m².

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Να αποθηκεύεται σε μέτρια θερμοκρασία και όχι εκτεθειμένο στον ήλιο. Η ανάδευση είναι απαραίτητη συνεχώς, λόγω του μεγάλου ειδικού βάρους της πάστας αλουμινίου η οποία κατακάθεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Κατά την εφαρμογή του να υπάρχει καλός αερισμός του χώρου και να 
αποφεύγεται η χρήση φωτιάς, το υλικό είναι πολύ εύφλεκτο. Τα χέρια καθαρίζονται 
με διαλύτη και ακολούθως με άφθονο νερό και σαπούνι. Για περισσότερες πληροφορίες 
ζητήστε το (M.S.D.S.) του υλικού, ή δείξτε το δοχείο ή την ετικέτα και ζητήστε 
άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ:  Να  μην  απορρίπτεται  στο  έδαφος και να  εφαρμόζονται οι σχετικοί κανονισμοί.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία των 4, 8 και 17 kg