ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 31%

ISOMAT DUROFLOOR-BI 10 kg (Α+Β) - ∆ιαφανής εποξειδικός εµποτισµός 2 συστατικών

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 210.00
145.00
Κερδίζετε: 65.00 (31%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Διαφανής εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών με διαλύτες, για εμποτισμό δαπέδων από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία. Χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση τσιμεντοειδών υποστρωμάτων και τη δημιουργία δαπέδων με αντοχή σε φθορά από τριβές, που δε "σκονίζουν". Χρησιμοποιείται επίσης ως αστάρι των εποξειδικών βαφών EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-S και EPOXYCOAT-VSF. Κατατάσσεται ως SR-B2,0 κατά ΕΝ 13813.

Το DUROFLOOR-BI χρησιµοποιείται για τον εµποτισµό τσιµεντοειδούς βάσης υποστρωµάτων, όπως παλιό και νέο σκυρόδεµα, τσιµεντοκονίες, σοβάς κλπ. Είναι κατάλληλο για δάπεδα χώρων στάθµευσης, αποθηκών, εργαστηρίων, βιοµηχανιών, πρατηρίων βενζίνης, συνεργείων αυτοκινήτων κλπ.

Χρησιµοποιείται επίσης ως αστάρι των εποξειδικών βαφών EPOXYCOAT-VSF, EPOXYCOAT και EPOXYCOAT-S. 

1. Προετοιµασία υποστρώµατος : Οι προς επεξεργασία επιφάνειες πρέπει: • Να είναι στεγνές και σταθερές. • Να είναι απαλλαγµένες από υλικά που εµποδίζουν την πρόσφυση, όπως σκόνες, σαθρά υλικά, λίπη κλπ. • Να είναι προστατευµένες από την εκ των όπι- σθεν προσβολή της υγρασίας. Επίσης, θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προ- διαγραφές: Ποιότητα σκυροδέµατος: τουλάχιστον C20/25 Ποιότητα τσιµεντοκονίας δαπέδου: περιεκτικότητα σε τσιµέντο 350 kg/m3 Ηλικία: τουλάχιστον 28 ηµέρες Υγρασία: λιγότερη από 4% Ανάλογα µε τη φύση του υποστρώµατος, πρέπει να γίνεται κατάλληλη προεργασία, όπως καθάρισµα µε σκούπα υψηλής απορροφητικότητας, τρίψιµο µε βούρτσα, τρίψιµο µε µηχανή µωσαϊκού κλπ.

2. Ανάµιξη του DUROFLOOR-BI : Τα συστατικά Α (ρητίνη) και Β (σκληρυντής) είναι συσκευασµένα σε δοχεία µε προκαθορισµένη αναλογία ανάµιξης. Το συστατικό Β προστίθεται πλήρως µέσα στο συστατικό Α. Η ανάµιξη των δύο συστατικών γίνεται για περίπου 5 λεπτά µε δράπανο χαµηλών στροφών (300 στρ./λεπτό). Είναι σηµαντικό η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώµατα και στον πυθµένα του δοχείου, προκειµένου ο σκληρυντής να κατανεµηθεί οµοιόµορφα.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Διαφανές.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
150-250 g/m²/στρώση.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
10 kg (Α+Β), 4 kg (Α+Β).

DUROFLOOR BI (DUROFLOOR-BI_TDS.pdf, 210 Kb) [Λήψη]