ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έκπτωση 26%

ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ PALLADIEN 5KG -20 ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΙΔΑ(10Μ2)(TIMH M2)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 7.00
5.20
Κερδίζετε: 1.80 (26%)
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε με 1-κλικ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η ασφαλτική μεμβράνη PALLADIEN είναι ελαστομερής στεγανωτική μεμβράνη υψηλής ποιότητας της οποίας το ασφαλτικό μίγμα αποτελείται από άσφαλτο διυλιστηρίου και ελαστομερή (SBS).
Η μεμβράνη έχει σαν οπλισμό μη υφαντό πολυεστέρα (P), ή υαλοπίλημα (V) και σαν άνω επικάλυψη φίλμ πολυαιθυλενίου (F), φύλλο αλουμινίου (ALU) , ορυκτή ψηφίδα (Μ) φυσικού γκρι χρώματος ή χρωματιστή ψηφίδα (λευκή, κόκκινη, πράσινη). Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί χαλαζιακή άμμος, ή τάλκ.
Η κάτω επιφάνεια σε όλους τους τύπους της μεμβράνης PALLADIEN καλύπτεται από φιλμ πολυαιθυλενίου κατάλληλο για χρήση φλογίστρου.
Ένα περιθώριο πλάτους 10cm αφήνεται ελεύθερο από ψηφίδα , ή αλουμίνιο για να δημιουργηθεί η ένωση με το διπλανό φύλλο. Αυτή η περιοχή καλύπτεται από ειδικό πλαστικό φίλμ το οποίο εμποδίζει το ρολό να κολλήσει μεταξύ του , ενώ λιώνει εύκολα όταν εκτίθεται στη φλόγα φλογίστρου.

ΦΥΣΙΚΕΣ – ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ασφαλτικό μίγμα
• πολύ καλή αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες
• εξαιρετική επιμήκυνση
• απόλυτα υδατοστεγανό
• καλή αντοχή σε όξινες και αλκαλικές ουσίες

Πολυεστερικό ύφασμα
• πολύ καλή αντοχή στον εφελκυσμό και αντίστοιχα μεγάλη επιμήκυνση
• καλή αντοχή στο σχίσιμο
• πολύ καλή αντοχή στη στατική φόρτιση

Υαλοπίλημα
• εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων
Ορυκτή ψηφίδα- Αλουμίνιο
• εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
• αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μεμβράνης
• μειώνει την εξάπλωση της φλόγας σε περίπτωση φωτιάς

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Οι διαστάσεις των ρολών της μεμβράνης είναι 10m μήκος και 1m πλάτος ( άλλες διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν ειδικής παραγγελίας από τον πελάτη). Τα ρολά είναι τοποθετημένα σε ξύλινη παλέτα και συγκρατούνται σταθερά με τη βοήθεια σακούλας πολυαιθυλενίου η οποία συρρικνώνεται με φλόγιστρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προετοιμασία επιφάνειας
Η επιφάνεια πρέπει να είναι λεία ,καθαρή και στεγνή ,απαλλαγμένη από σκόνες ,λάδια ,λιπαντικά και σαθρά υλικά.
Ακολουθεί επάλειψη της επιφάνειας με ασφαλτικό βερνίκι ( EXTRALAC PRIMER με κατανάλωση 0.2-0.25 kg/m² ή με ελαστομερές ασφαλτικό βερνίκι (ELASTOLAC με κατανάλωση 0.3-0.6 kg/m²) και αφήνεται να στεγνώσει τουλάχιστον για 24 h πρίν την εφαρμογή της μεμβράνης.
Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλτικό γαλάκτωμα EXTRACOAT με κατανάλωση 0.5-1 Kg/m² ή EXTRACOAT RUBBER με κατανάλωση 0.5-1 kg/m².

Τοποθέτηση της ασφαλτικής μεμβράνης

Το ρολό τοποθετείται και ξετυλίγεται στην επιφάνεια που πρόκειται να εφαρμοστεί. Ευθυγραμμίζεται και ξανατυλίγεται. Κατόπιν ξετυλίγεται ενώ ταυτόχρονα θερμαίνεται η κάτω επιφάνεια της μεμβράνης και κυρίως η ασταρωμένη επιφάνεια με χρήση κατάλληλου φλογίστρου μέχρι να αρχίσει να λιώνει το φίλμ πολυαιθυλενίου ώστε να επιτυγχάνεται η συγκόλληση της μεμβράνης στο υπόστρωμα.

Η επικάλυψη των φύλων μεταξύ τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 10cm κατά μήκος του ρόλου και 15 cm στα άκρα τοΑφού ολοκληρωθεί η επικόλληση του ρολού, φλογίζουμε με προσοχή τις επικαλύψεις εσωτερικά και με τη χρήση σπάτουλας πιέζουμε τη μεμβράνη ώστε να επιτύχουμε σωστή συγκόλληση .Εάν θέλουμε να ενισχύσουμε τα σημεία των επικαλύψεων ή άλλα ευαίσθητα σημεία (εξαεριστικά, υδρορροές, ξένα στοιχεία στο δώμα, στηθαία) χρησιμοποιούμε ασφαλτική μαστίχη Mastigum No 1 ή Mastigum Νο 2 (για οριζόντια ή κατακόρυφη επιφάνεια αντίστοιχα) και καλύπτουμε με ασφαλτικό αλουμινόχρωμα ALUCOAT για να προστατέψουμε την εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία ασφαλτική μαστίχη. Σε σύστημα πολλαπλών στρώσεων η πρώτη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί με μερική ή ολική επικόλληση. Οι επόμενες στρώσεις απαιτούν ολική επικόλληση. Η εφαρμογή των επόμενων στρώσεων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι επικαλύψεις τους να μην συμπίπτουν με αυτές των κάτω στρώσεων.

PALLADIEN (PALLDIEN_SBS_-20_5kg.pdf, 259 Kb) [Λήψη]